Free to Be Me – 1 o 1 coaching traject

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€333,-

In de relatie met onszelf en anderen lopen we tegen conflicten, irritaties en teleurstellingen aan. We hebben onbewust of bewust verwachtingen die niet vervuld worden. Oude pijn die aangeraakt wordt. Dat doet iets met ons. Jezelf ontwikkelen voelt misschien spannend of buiten je comfort zone. Dat is ook juist de bedoeling. Want pas als je anders doet, kun je anders worden.

Uit chaos ontstaat verandering. Niet altijd even leuk, soms ook confronterend, maar het geeft je de mogelijkheden om anders met dezelfde situaties om te gaan. Je reageert rustiger, bekijkt jezelf en anderen met meer compassie en neemt afscheid van allerlei drama.

Dat is nu misschien nog niet helemaal jouw realiteit. Daarom wil ik jou laten ervaren wie je echt bent als je duidelijke keuzes maakt. Trouw bent aan jezelf. Elke dag, elk moment opnieuw. Grenzen te hebben. Bewust te zijn. Blokkades op te heffen. Weer in je lichaam te durven zijn en voluit te voelen. Ben je klaar om je verlangens te realiseren? Gun je dit jezelf?

Je hebt een veilige plek nodig, waar je op reis naar binnen kunt gaan om die toffe vrouw tegen te komen, waarvan je weet dat ze er altijd al was. En dat is best spannend. Je weet niet waar je naar toe gaat, omdat je gaat doen wat je nog niet eerder deed. Die veilige plek creëer ik met jou, in het Engels zo mooi “holding space” genoemd. Ik begeleid je op je reis naar die mooie, krachtige vrouw in jou.

Op reis neem je afscheid, transformeer je, versterk je, zodat bij iedere stap en op de eindbestemming die sparkling lady, die krachtvrouw, klaar is om zich aan de wereld te tonen, de wereld in te gaan met haar dromen, doelen en plannen, dressed to impress.

Daarvoor hoef je trouwens niet in je verleden te graven. Je kijkt naar wat je nu nodig hebt. Door afscheid te nemen van wat je tegenhoudt en te versterken wat je in je leven vooruit helpt, kom jij sprankelend en in jouw volle creatie en kracht te voorschijn!

In deze training ga je op jouw persoonlijke ontdekkingsreis. We bepalen een intentie en een doel wat je wilt bereiken. Dan kijken we wat daar voor nodig is en wat juist niet nodig is. Je gaat op pad. Tijdens de sessies reik ik verschillende vragen aan en leer ik je om nieuwe keuzes te maken. We gebruiken ook verschillende methodieken om de veranderingen blijvend te laten zijn. Ik maak tijdens onze coaching sessies gebruik van visualisatie, meditatie en healing op afstand.

Iedere sessie krijg je een doe- schrijf- of reflectie opdracht, die we in de volgende sessie gebruiken.

Ben je er klaar voor? Laten we dan gelijk beginnen!

Winkelwagen