Waar je naar verlangt verwezenlijken

Free Your Feminine

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
147 euro

Wil jij ook jezelf op de eerste plaats zetten, jouw power en zelfvertrouwen terugnemen in je leven en jouw droomleven creeren?

In deze training leer je om in 7 krachtige stappen je grootste wens helder te krijgen, zodat je deze ook daadwerkelijk gaat realiseren meet een concreet actieplan!

In de Module Whispers of your Soul leer je op je intuitie te vertrouwen en hoe dat je werk, leven en liefde verrijkt. In The Voice of your Heart krijg je je wensen en verlangens helder en gaan we de angsten die je daarvan af houden aankijken. Zodat je eindelijk voor je diepste wens kan gaan. The Power of Sensuality gaat over het stellen van grenzen, je energie voor je laten werken en je creativiteit laten stromen. Zodat jij vol zelfvertrouwen die mooie, stralende sensuele vrouw kan zijn die jij bent. Die geniet van het leven, van zichzelf en van de dingen die ze doet. In de module Free Your Spirit reken je af met je beperkende overtuigingen, leer je focussen en laat je uitstelgedrag en perfectionisme los. Zodaat je vrij en bewust je keuzes kunt maken en je gevoel leert volgen. In Live Your Desire maak je een concreet actieplan om je verlangen(s) te realiseren. Tijd om je unieke jij zijn! Zodat je niet langer hoeft te blijven dromen, maar ook daadwerkelijk je plan in de wereld zet en je ideale leven gaat leiden. Module 6 Blissful Joy gaat over blijdschap, geluk en dankbaarheid en de rituelen die daarbij passen. Met de juiste mindset kun je tegenslag aan en ervaar je je eigen kracht en zelfvertrouwen. En tot slot komen in Magical Miracles alle lessen samen! Je bent er klaar voor om Wonderen te ontvangen. Om je Unieke Vrouwelijke Jij te zijn. Om in de wereld te zetten waar je goed in bent en wat jij het allerliefste doet! Met een concreet actieplan!

Wil jij ook jezelf op de eerste plaats zetten, jouw power en waarde terugnemen in je leven en jouw droomleven creeren? Schrijf je dan nu in voor het Free your Feminine programma!

Winkelwagen