Small Steps, Big Magic

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Ken je dat gevoel dat je tot niks komt? Wat aanrommelt, maar geen wezenlijke stappen zet? Je moet zoveel doen, dat je niet weet wat je eerst moet doen. Je legt de lat vaak hoog voor jezelf. Je wilt kwaliteit leveren en bent niet snel tevreden. Je wilt graag, maar je durft nog niet. Je vindt dat je eerst nog meer kennis moet hebben. Je bent misschien onzeker. Je hebt moeite met kiezen. gaat uitstellen En voor je het weet wordt de berg om te overwinnen steeds hoger en de onvrede steeds sterker. En dan wordt de stap zo groot, dat je vervalt in niks doen.

Dat komt omdat onze hersenen niet tegen verandering kunnen. We gaan dan in verzet en veroorzaken chaos.

Om hier uit te komen zit er dus maar één ding op! En dat is beginnen! Ja, je hoort het goed, er zit niets anders op. Maar dan zo, dat de stappen zo klein zijn, dat je hersenen het niet door hebben.

Want als je in beweging komt, al zet je maar een heel klein stapje, dan geeft je dat zelfvertrouwen en het gevoel dat je goed bezig bent. En dat geeft motivatie tot de volgende stap. Je zult zien dat als je in beweging blijft, het steeds makkelijker wordt om meer stappen te zetten.

Kijk daarom wat het allereerste kleine stapje is wat je kunt zetten. Voor je het weet heb je je droom ook echt in de wereld gezet!

Deze videotraining zit boordevol tips om ook echt aan de slag te gaan. Hij bestaat uit 3 video’s, 1 meditatie, 1 visualisatie en een werkboek van 20 pagina’s.

Winkelwagen